Följ oss på fb

Hej! Vill du hänga med på den senaste utvecklingen i MAS? Följ oss då på fb, där uppdaterar vi ständigt. Blir du dessutom medlem så får du också vårt nyhetsbrev som innehåller information när en kan anmäla sig till olika lajv m.m. Vi ses och hörs på fb!

Länk till vår fb-sida:
https://www.facebook.com/MASProductionsarr/?ref=aymt_homepage_panel

MAS – Kan innehålla spår av episkhet

MAS – Nu på beställning!

Nu kommer MAS(arna) på bud! Vi är glada och stolta över att idag presentera att vi nu börjar erbjuda tjänster som går att beställa av dig, föreningar, företag, skolor o.s.v. MAS erbjuder allt från föreläsningar till fullfjädrade lajv!

Läs mer på: https://masproductionsarr.wordpress.com/vara-tjanster/

Välkommen att kontakta oss. Hjälp oss att skapa ett mer lajvande Sverige!

Anmälan öppen till Novas dom

Vill du slakta zombies i en skola? Ha en medelålderskris mitt under en zombieapokalyps? Eller vill du sitta i ett hörn och ha ångest över att din hjärna inte kommer skapa stordåd utan istället bli mat? Då har vi det perfekta lajvet för dig, zombieapokalypslajvet Novas dom! Här får du utforska vad som skulle hända om zombieviruset bröt ut när du var på väg hem från skolan, på väg för att hämta barn från dagis eller var på din joggingrunda. Enda kruxet? Du har inte den blekaste aning om vad dessa människojagande monster är för något, eller hur en stoppar dem…

Skulle du hålla dig fast vid dina ideal och värderingar om du plötsligt ställdes inför jordens undergång?

Lajvet kommer hållas den 21-22 maj på Tjörn utanför Göteborg och kosta 200kr. Då ingår mat för hela lajvet, el, vatten, toalett och sovplats (mer information finns i själva anmälan). Läs på mer under evenemangsfliken: Gryning efter Nova

Anmälan är uppe till 9 maj och anmäler dig gör du här: https://docs.google.com/…/14SHHRxWLa-4_rBeeahuqq2RbdW…/edit

MAS – Hemsida och igång för 2016

Hej! Välkommen till MAS Productions hemsida! Och detta är ett stort välkomnande för när detta skrivs har vi precis lanserat hemsidan! Något vi är oerhört stolta över.

Det är också premiär för vår fb-grupp och fb-sida! Så nu händer mycket i vår episka förening. Förutom detta arbetar vi just nu med två andra projekt. Fortsättningen i Gryning efter Nova; Novas dom. Lajvet kommer utspelas i Örebro (fysisk plats: Tjörn) och i tid ske precis i början av zombieapokalypsen utbrott.

Det andra evenemanget som tar fokus är för tillfället ytterst hemligt…