Anmälan öppen till Novas dom

Vill du slakta zombies i en skola? Ha en medelålderskris mitt under en zombieapokalyps? Eller vill du sitta i ett hörn och ha ångest över att din hjärna inte kommer skapa stordåd utan istället bli mat? Då har vi det perfekta lajvet för dig, zombieapokalypslajvet Novas dom! Här får du utforska vad som skulle hända om zombieviruset bröt ut när du var på väg hem från skolan, på väg för att hämta barn från dagis eller var på din joggingrunda. Enda kruxet? Du har inte den blekaste aning om vad dessa människojagande monster är för något, eller hur en stoppar dem…

Skulle du hålla dig fast vid dina ideal och värderingar om du plötsligt ställdes inför jordens undergång?

Lajvet kommer hållas den 21-22 maj på Tjörn utanför Göteborg och kosta 200kr. Då ingår mat för hela lajvet, el, vatten, toalett och sovplats (mer information finns i själva anmälan). Läs på mer under evenemangsfliken: Gryning efter Nova

Anmälan är uppe till 9 maj och anmäler dig gör du här: https://docs.google.com/…/14SHHRxWLa-4_rBeeahuqq2RbdW…/edit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s